Trädgårdsmaskiner

Vi på HTT har en fräsch och modern butik med försäljning av trädgårdsmaskiner, tillbehör och reservdelar av högsta standard.

I vårt produktsortiment finner du kända och beprövade kvalitetsmärken som t.ex. Husqvarna, Jonsered, Stiga, Stihl, Klippo, Toro, etc. Vi har proffsprodukterna för yrkesanvändare och kvalitetsmaskinerna för privatkunder. Saknar du något i vårt sortiment, kontakta oss så försöker vi tillgodose dina önskemål.

Husqvarna

Vi är en auktoriserad återförsäljare till Husqvarna och erbjuder nya trädgårdsmaskiner, allt från traktorn till trimmern, grymma robotgräsklippare, tillbehör och reservdelar till förmånliga priser. Du lämnar även in din trädgårdsmaskin till oss för service. 

Jonsered

Blåsare, motorsågar, trädgårdstraktorer, häcksaxar, gräsklippare, åkgräsklippare, trimmer/buskröjare, bränsledunkar, olja och smörjmedel m.m.

Stiga

Blåsare, motorsågar, trädgårdstraktorer, häcksaxar, gräsklippare, åkgräsklippare, trimmer/buskröjare, bränsledunkar, olja och smörjmedel m.m.

Briggs & Stratton

Motorer är en viktig komponent att ta hänsyn till . Detta eftersom en enkel start, hållbarhet och kraft direkt påverkar gräsklipparens prestanda. I våra stressiga liv, litar man på att motorn ska starta när du behöver den och levererar prestandan som krävs för att få jobbet gjort. Vi erbjuder ett komplett sortiment av lättstartade motorer med kraft att klippa högt och tjockt gräs.

Kraften att klippa snabbare, en konsekvent start och kraftfulla, varaktiga komponenter som ger en lång livslängd är vad du förväntar dig av din Briggs & Stratton-motor för åkgräsklippare. Från encylindriga motorer till kraftfulla v-twin-motorer som driver gräsklippare med nollvändradie och traktorer med breda klippdäck.

Kontaktuppgifter

Våra trädgårdsmaskiner är effektiva miljövänliga slitstarka robusta