Tillbyggnader

Vi strävar efter att vara ditt förstaval när det gäller tillbyggnader. Vi håller ständigt fokus på kvalitet och att du som kund är nöjd.

Söker du ett företag som kan genomföra en tillbyggnad på bästa sätt är det oss du ska vända dig till. Vi kan genomföra alla tänkbara former av tillbyggnader – garage, gäststugor, altaner, uteplatser, Attefallshus med mera. Vi utför allt det med känsla för service, effektivitet och yrkeskunskap.

En tillbyggnad omfattar bland annat

Garage, altan, uterum eller större vardagsrum. Att göra delar av bostaden större ger möjlighet för mer plats och bättre levnadsvillkor. Själva byggnationen i sig är ofta av nyproduktion men som anpassats till befintliga byggnationer runt om. Ni har möjlighet att designa och utforma tillbyggnaden efter eget tycke men givetvis hjälper vi till om det behövs. Konstruktionen är garanterad hållbar och kommer bringa glädje under husets alla levnadsår.

Tillbyggnader ger nytt liv och nya möjligheter för ditt hem

Tillbyggnader på befintliga villor kan ge huset nytt liv och nya möjligheter. I många fall är det en investering som betalar sig, gång på gång. Dels ges nytt härligt utrymme för de behov som finns, dels stiger värdet på huset. Det gäller oavsett om utbyggnaden gäller ett härligt uterum som förlänger sommaren, ett poolrum eller en tillbyggnad där en del av husets vanliga rum får plats.

Kontaktuppgifter