Måleri

Vi är en  målerifirma som utför högkvalitativa måleritjänster åt kunder i Söderköping. 

Behöver du måla eller tapetsera ditt hus eller lägenhet? Är du fastighetsägare, byggföretag eller en bostadsrättsförening som behöver hjälp med ett större måleriuppdrag och vill anlita skickliga målare?

Vi erbjuder i princip alla måleritjänster som förekommer i samband med målning av bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter.

Inomhusmåleri & tapetsering

Genom att måla om din vägg eller ditt tak inomhus så kan det förvandla hela ditt rum. Färgen på din vägg kan få ett rum att se större ut än vad rummet egentligen är, men det kan även få rummet att se mindre ut. Om du letar efter en inomhusmålare så har du kommit rätt.

Nya tapeter och moderna fondväggar kan förnya både ditt hem och kontor. Låt våra talangfulla tapetserare utföra din tapetsering så slipper du bråka med klister och bubblor som kan uppstå, vi garanterar dig ett noggrant och fint arbete.

Fasadmålning

Funderar du på att måla om ditt hus? Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag och bostadsrättsförening med utomhusmålning. Vi erbjuder professionell hjälp så att färgen håller och skyddar din fasad länge så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver.

Trapphusmålning

Gör som många fastighetsägare runt om i Söderköping redan gjort. Anlita oss till din trapphusrenovering. Tillsammans med dig tar vi fram flera förslag på utförandet som du sedan kan välja bland.

Fönstermålning

Vi renoverar dina gamla fönster så att de behåller sin charm och får en modern standard. Bevara dina fönster och spara samtidigt pengar på uppvärmningskostnader.

Kontaktuppgifter