Dränering

Med den senaste tekniken och genomtänkta materialval som är specialiserade på att värmeisolera och fuktsäkra husgrunder.

Att göra på detta sätt, är att göra rätt från början till slut. Vårt arbete från första spadtag till färdigt resultat blir en dränering som kommer att hålla i många tiotals år och leda till en behagligare källartemperatur och lägre värmeräkning.

Dränering

En dränering är ett komplext arbete som utförs i flera olika steg. Beroende på vilket system man väljer att använda kan processen variera. När man väljer vilket dräneringssystem man bör använda är det viktigt att tänka på hur husgrunden är samt den omgivande tomten.

Att tänka på vid en dränering

Om du går i tankarna på att genomföra en dränering men inte vet om det verkligen behövs finns det några riktmärken man brukar nämna. Har du problem med fukt eller kall luft, främst i källaren kan en dränering hjälpa. Det är även viktigt att ha koll på när den senaste dräneringen av ditt hus gjordes. Är det mer än 20 år sedan ditt hus dränerades sist anser vi att det finns många anledningar till varför man bör genomföra en ny dränering.

Kontaktuppgifter